TEGELS LOCCUFIER

Tegels Loccufier heeft met zijn jarenlange ervaring een klantvriendelijke service uitgebouwd ter ondersteuning van het dealernet en de eindverbruiker. Het familiaal karakter van de onderneming garandeert hierbij flexibiliteit en een persoonlijke opvolging. Advies naar de consument staat hierbij centraal.

CONTACT INFO
  • Adres: Eeklostraat 43
    9971 LEMBEKE (BELGIË)
  • Tel: +32 9 373 64 56
  • Email: info@tegelsloccufier.be

Wie is Tegels Loccufier?

Tegels Loccufier is reeds 3 generaties actief in de bouwsector; vader en grootvader waren zelfstandige ondernemers en brachten de microbe over op huidig zaakvoerder Hendrik LOCCUFIER.

Daar waar de vorige generaties zich toelegden op de algemene bouwactiviteit, legde Hendrik de grondslag voor de huidige activiteiten door de specialisatie in de verkoop en plaatsing van tegels. Tegels Loccufier heeft met zijn jarenlange ervaring een klantvriendelijke service uitgebouwd ter ondersteuning van het dealernet en de eindverbruiker. Het familiaal karakter van de onderneming garandeert hierbij flexibiliteit en een persoonlijke opvolging. Advies naar de consument staat hierbij centraal. Een ruime referentie-toonzaal is voor iedereen toegankelijk, goede raad wordt voor iedereen gereserveerd.

Tegels kiezen betekent immers door de vele nieuwe productietechnieken begeleid worden met degelijk onderbouwd technisch advies inzake esthetische aspecten, technische eigenschappen, normen, plaatsings- en onderhoudsvoorschriften alsook toepassingsmogelijkheden !

Tegels Loccufier staat steeds tot uw dienst!

INFO

Tegels Loccufier Adres: Eeklostraat 43 Plaats: 9971 LEMBEKE, BELGIË +32 9 373 64 56 info@tegelsloccufier.be